Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.03.17
1700 0 Печатать

Проект змін до форми Податкової декларації з транспортного податку

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України  (www.sfs.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2017 рік» розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації з транспортного податку».

Проект наказу розроблено у зв’язку з набранням чинності Законом України від 21 грудня 2016 року №1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні», яким внесено зміни до підпункту 267.2.1 пункту 267.2 статті 267 Кодексу в частині визначення об’єкта оподаткування. Зокрема, до критеріїв визначення вартості транспортного засобу включено тип пального.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – vpopova@sfs.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

По материалам ДФСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям