Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.03.17
3783 0 Печатать

Уряд ухвалив ряд необхідних постанов для реалізації Закону №1797

Уряд ухвалив 8 постанов, які необхідні для реалізації Закону № 1797 “Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні”, який є частиною антикорупційного пакету податкових змін.

Мінфін протягом трьох останніх місяців узгодив та подав на розгляд низку нормативних актів. Загалом Мінфіну потрібно було розробити та ухвалити 16 постанов Кабінету Міністрів. Наразі Уряд уже ухвалив 10 постанов, 2 проекти постанов, подані до КМУ, готуються для розгляду Урядовим комітетом, потребує обговорення - 2 проекти постанов, а розробка 2-х проектів є передчасною.

Зокрема, схвалено акти щодо порядку ведення Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування та електронного адміністрування ПДВ, про порядок проведення контролюючими органами зустрічних звірок, тощо.

Тексти прийнятих документів поки що не оприлюднено.

Створення прозорої та чесної системи оподаткування є ключовим пріоритетом Уряду на 2017 рік.

Детальні оновлення щодо імплементації закону №1797 дивіться нижче.

Завантажити файл

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям