Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.04.17
2718 0 Печатать

Оновлено деякі акцизні рахунки

ДФС повідомляє про відкриття рахунків для зарахування надходжень по коду класифікації бюджету 14020900 "Мотоцикли і велосипеди" символ звітності 304, по коду класифікації бюджету 14030900 "Мотоцикли і велосипеди" символ звітності 307, які будуть відкриті на виконання наказу Державної казначейської служби України від 28.03.2017 №96 «Про затвердження Змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету».

Датою початку здійснення операцій по зарахуванню надходжень відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» на рахунки відкриті згідно з вищезазначеним наказом визначено 11.04.2017 року.

Відзначимо, що відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.06.2012 №758.

Нові рахунки вже оприлюднили ГУ ДФС у ВолинськійДонецькій, ОдеськійТернопільській та Харківській обл. 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям