Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.04.17
2735 1 Печатать

Роботодавцям буде виплачено компенсацію за 2014-2015 роки в межах середнього заробітку працівників, прийнятих на військову службу в особливий період

Кабінет Міністрів на своєму засіданні вніс зміни до своєї постанови від 4 березня 2015 р. № 105. Мінсоцполітики розробило проект акта з метою врегулювання виплати компенсації за 2014-2015 роки підприємствам, установам, організаціям, фермерським господарствам, сільськогосподарським виробничим кооперативам і фізичним особам – підприємцям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу на особливий період.

Згідно з прийнятим Урядом рішенням, роботодавці, які не отримали у 2015 році у повному обсязі зазначену компенсацію з державного бюджету, зможуть отримати її за рахунок коштів держбюджету на 2017 рік (за бюджетною програмою 2501350 „Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, за 2014-2015 роки”).

Така компенсація виплачуватиметься підприємствам, установам, організаціям, фермерським господарствам, сільськогосподарським виробничим кооперативам незалежно від підпорядкування і форми власності та фізичним особам – підприємцям у межах середнього заробітку працівників, призваних на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятих на військову службу за контрактом.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Хммм
20.04.17 09:52

Что-то никаких изменений в 105 Постанове нет

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям