Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.04.17
3310 10 Печатать

У Києві безробітних будуть безкоштовно навчати робототехніці

Державна служба зайнятості спільно із міжнародною лабораторією робототехніки «Robo.house» запускає безкоштовне навчання безробітних на одну з найбільш прогресивних професій у світі – робототехніка. Навчання буде проходити у Києві, а сам набір відбуватиметься на конкурсній основі.

Про це заявив заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Каравченко.

«Програма триває 1 місяць та створена з метою показати реальну необхідність розвитку сфери робототехніки в Україні. Слухачі освоять ази створення роботів і зберуть міні-копію прототипу промислового маніпулятора. Пілотний проект буде проходити у Києві на базі одного з центрів зайнятості  і якщо він стане вдалим, я сподіваюсь, ми зможемо запустити його по всій Україні»,  - сказав Сергій Кравченко.

За словами керівника проекту Владислава Котова, введення цієї програми та підтримка її з боку державної структури – це значний крок в бік розвитку сфери робототехніки в Україні. Найкращі випускники даного заходу будуть мати можливість працевлаштування.

Реєстрація та умови відбору бажаючих доступні за електронним посиланням http://www.robo.house/registration/.  Заявки приймаються до 9 травня включно, початок навчань з 11 травня.

«Robo.house» - це міжнародна лабораторія робототехніки, електроніки та програмування, яка займається розробкою та створенням якісних прототипів дронів, гуманоїдів, моноколес, 3d-надрукованихоб'єктів та інших винаходів.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • man
23.04.17 10:15

Будут учить как безработным украинцам становиться роботами? А если серьезно, то это ржач. Робототехника очень сложная специальность (инженерия+программирование). И они будут обучать безработных...

Ответить
  • Надя
23.04.17 17:20

man, Так, роботехніка - це інженерія+програмування. Дуже складна спеціальність. Але оплачується в Україні дана робота в разів 8 дешевше ніж програмування. Плюс в Україні практично нема роботи за даною спеціальністю. Треба за цю ж оплату їздити за кордон.Тому крім того що це дуже складно то ще й не вигідно фінансово.

Ответить
  • SHADOW
23.04.17 11:13

так киборги и так есть или мало их осталось?

Ответить
  • Юра Г.
23.04.17 15:42

Очередная прачечная. Но у меня вопрос риторический, если только часть обучаеміх гениев трудоустроят, то тех, кого не трудостроят, будут дополнительно иметь нахаляву во время производственной практики или будет стипендія?

Ответить
  • Шурик
24.04.17 14:39

Юра Г., По безработице конечно будет. Надо туда идти.

Ответить
  • Юра Г.
24.04.17 15:27

Шурик, Пособие и так должны, а вот за стипендию спросите, и за корочки, что дадут по окончанию. Нет корочек - первый признак афёры. Да и сайт учителей мягко говоря кричит. Ну а знания конечно лишними не бывают. Удачи Вам. Только согласен с цунь-ву , не покупайте ничего за свои кровные.

Ответить
  • Юра Г.
23.04.17 15:55

БЕЗ КОМЕНТАРИЕВ - СТРОКИ ИЗ САЙТА РОБОДОМА : Кваліфіковані викладачіНаші викладачі мають вищу технічну освіту в університетів США та України. Досвід роботи в конструкторських бюро.

Ответить
  • Бухгалтер
24.04.17 09:59

Неправильно, лучше безработным выдать по велосипеду и по 8 часов обучать езде по городу по пролеженным велодорожкам. Пусть тренируются, когда будет работа будут ездить на велосипедах на работу.

Ответить
  • цунь-ву
24.04.17 14:03

http://www.robo.house/shop1/ Купи в нашем магазине комплект, а мы бесплатно расскажем как его собрать

Ответить
  • )))
24.04.17 15:01

похоже безработный скоро будут использовать вместо дронов)))

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям