Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.05.17
4033 1 Печатать

Нацбанк застерігає від розголошення інформації про дані платіжних карток

Останнім часом все частіше кібершахраї телефонують користувачам платіжних карток, називаючись представниками Нацбанку та вимагаючи назвати конфіденційну інформацію про реквізити платіжних карток, суми залишків на рахунках або паролі до інтернет-банкінгу тощо.

Національний банк України вкотре застерігає громадян від розголошення інформації про свої персональні дані та реквізити платіжних карток.

Пам’ятайте, що працівники Нацбанку, ніколи не телефонують з подібними проханнями.

Ні служба безпеки Нацбанку, ні керівництво Нацбанку не мають потреби та повноважень запитувати українців про дані їх платіжних карток та рахунків.

Будь-які запитання стосовно роботи з банківськими платіжними картками належать виключно до компетенції працівників банків-емітентів цих карток. При цьому, слід розуміти, що банки ніколи не запитують конфіденційну інформацію та не телефонують з невідомих телефонних номерів. Телефон вашого банку–емітента вказаний на звороті платіжної картки.

У разі отримання дзвінків від невідомих осіб, які будуть намагатися отримати персональні дані або інформацію щодо особистих карток та рахунків, необхідно припиняти такі розмови та звертатись до контакт–центру банку-емітенту картки або до правоохоронних органів.

Будьте обачними та бережіть свої кошти!

 

 

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Світлана
23.05.17 16:19

мені двіччі звонили представляючись представниками приватбанку. Звонили на мій києвстар. А в приватбанку наявний мій МТС. То, понятно,що це щахраї, дуже назойливі.Їх телефон 0674680293

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям