Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.05.17
4210 4 Печатать

ДФСУ розробила пам'ятку для подорожуючих за кордон

У рамках дії безвізового режиму з країнами ЄС Державною фіскальною службою України  розроблено пам’ятку для подорожуючих за кордон.

У пам’ятці вказані товари, які дозволені до вивезення за межі митного кордону України та на пропуск яких потрібні дозвільні документи.

 Так, без заповнення митної декларації (тобто зеленим коридором) можна провезти товари, загальна вартість яких не перевищує 10 тис. євро, що не обкладаються вивізним митом та не потребують дозвільних документів, готівкову валюту України або іноземну валюту у сумі, яка в еквіваленті не перевищує 10 тис. євро на одну особу, не більше 5 упаковок лікарських засобів кожного найменування на одну особу тощо.

Окремо визначено товари, вивезення яких за межі митного кордону України, заборонено або обмежено. Це, зокрема, наркотичні та психотропні речовини, культурні та історичні цінності без спеціальних дозволів на вивезення, вогнепальна зброя без дозволів правоохоронних органів, лікарські засоби понад норму тощо.

Також роз’яснено порядок оподаткування товарів громадян, які виїжджають з України.

З пам’ятки подорожуючі також можуть дізнатися про права та обов’язки працівників митниць у пунктах пропуску.

Документи:

Пам'ятка від ДФС для подорожуючих за кордон

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Мурка
29.05.17 12:14

"0,5 мл туалетной воды" - это как? пустой флакон???))) опечатка прямо по Фрейду))) сотрудники ГФСУ, нельзя быть такими жадными и такими невнимательными))))

Ответить
  • Вик
29.05.17 12:22

Еще бы сделали памятку для въезжающих из за границы, или они =?

Ответить
  • Ромашка
29.05.17 13:03

А чего они вообще дают такие списки?

Ответить
  • *
29.05.17 17:25

Памятка от ДФС. Не забудьте заплатить налоги, и ехать никуда не придется.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям