Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.07.17
2980 1 Печатать

Кабінет Міністрів профінансував компенсацію роботодавцям, які створюють нові робочі місця

Кабінет Міністрів України ухвалив проект постанови „Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2017 рік”

Зазначеною постановою, розробленою з метою забезпечення виконання положень Закону України від 21.12.2016 № 1801-VІІІ „Про Державний бюджет України на 2017 рік”, пропонується розподілити видатки Державного бюджету України на 2017 рік у сумі 1 млн 400 тис. грн шляхом делегування Міністерством соціальної політики Пенсійному фонду України повноважень на виконання бюджетної програми за КПКВК 2501590 „Компенсація роботодавцю частини фактичних витрат, пов’язаних зі сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, збільшивши на вказану суму дохідну та видаткову частини бюджету Пенсійного фонду України.

Цей крок дасть можливість забезпечити виплату роботодавцям компенсації фактичних витрат, пов’язаних зі сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, працевлаштовану на нове робоче місце відповідно до частини третьої статті 24 Закону України від 05.07.2012 № 5067-VI „Про зайнятість населення”.

По материалам Міністерство соціальної політики України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • злой бух
20.07.17 10:04

А нагадайте хтось, скільки повинна працювати людина на новоствореному робочу місці і який порядок такої компенсації?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям