Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


10.08.17
3296 0 Печатать

Планові заходи держнагляду у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування проводитимуться не частіше ніж раз на 2 роки

Прийнятим 03.11.2016 р. Законом України „Про внесення змін до Закону України „Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” щодо лібералізації системи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” № 1726-VII змінено періодичність планових заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання, яку віднесено до високого ступеня ризику, з одного разу на рік до одного разу на 2 роки.

Уряд, у свою чергу, на сьогоднішньому засіданні привів у відповідність до акта вищої юридичної сили акти Кабінету Міністрів України.

Зокрема, внесено зміни до пункту 7 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2015 р. № 528 „Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) органами Пенсійного фонду України”.

Таким чином, планові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, що реалізуються органами Пенсійного фонду України, проводитимуться з періодичністю не частіше ніж один раз на два роки.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям