Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.08.17
2692 0 Печатать

НБУ підготував зміни до порядку ведення Реєстру аудиторських фірм

Національний банк розробив проект змін до Положення про порядок ведення Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення аудиторських перевірок банків (далі – проект змін до Положення).

Проектом змін до Положення передбачається посилити вимоги до аудиторської фірми, яка вноситься Національним банком України до Реєстру, та її працівників, які братимуть участь у проведенні аудиту (аудиторської перевірки) банку, та впорядкувати ведення Реєстру.

Проект змін до Положення оприлюднюється разом з Аналізом регуляторного впливу.

Проект розміщено на сторінці Офіційного інтернет-представництва Національного банку України, оскільки відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" він є регуляторним актом та має оприлюднюватися з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям