Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.08.17
4943 1 Печатать

У який строк податкова має зареєструвати єдиноподатника і видати йому витяг з реєстру

ДФС зобов’язала свої територіальні підрозділи за відсутності підстав для відмови у реєстрації реєструвати суб’єкта господарювання єдиноподатником протягом двох робочих днів від дати надходження заяви про обрання спрощеної системи.

За наявності підстав для відмови у реєстрації єдиноподатником орган ДФС мусить протягом двох робочих днів із дня подання суб’єктом господарювання відповідної заяви надати письмову вмотивовану відмову. Нагадаємо, що таке рішення органу ДФС можна оскаржити у встановленому порядку.

За бажання зареєстрований єдиноподатник може безоплатно та безумовно отримати витяг із реєстру платників єдиного податку. Строк надання витягу не має перевищувати одного робочого дня з дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру.

 

Лист ДФС від 14.08.2017 р. № 21597/7/99-99-12-03-05-17

По материалам Головбух24
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Галина
28.08.17 20:01

Не было и не будет....

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям