Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.09.17
3621 0 Печатать

Плануєте отримати в наступному році податкову знижку - заповнюйте Книги обліку доходів і витрат за новою формою

Головне управління ДФС у Рівненській області  повідомляє, що 11.08.2017 р. набрав чинності наказ Мінфіну від 23.06.2017 р. №591.

Цим Наказом затверджені нові:

- форма Книги обліку доходів і витрат для визначення суми загального річного оподатковуваного доходу;

- Порядок ведення обліку доходів і витрат для визначення суми загального річного оподатковуваного доходу .

Порядок поширюється на фізичних осіб – платників податків, які отримують доходи та відповідно до розділу IV «Податок на доходи фізичних осіб» Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. №2755-VІ зобов’язані подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи та/або мають право на таке подання з метою повернення надміру сплачених податків, у тому числі при застосуванні права на податкову знижку, крім осіб, які перебувають на податковому обліку як самозайняті особи.

Порядок розроблено відповідно до положень ПКУ, згідно з підпунктом «а» пункту 176.1 статті 176 розділу IV якого платники податків ведуть облік у Книзі обліку.

Наказом № 591 визнано таким, що втратив чинність, наказ Міндоходів від 11.12.2013 р. № 794 «Про затвердження форми Книги обліку доходів і витрат для визначення суми загального річного оподатковуваного доходу та Порядку ведення обліку доходів і витрат для визначення суми загального річного оподатковуваного доходу».

 

По материалам ГУ ДФС у Рівненській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям