Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.10.17
5465 6 Печатать

Парламентський комітет рекомендує прийняти Закон щодо тестового режиму зупинення реєстрації ПН/РК у ЄРПН

За результатами  розгляду, на засіданні 5 жовтня 2017 року, Комітетом з питань податкової та митної політики прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до підрозділу 2 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних (реєстр. №7115 від 15.09.2017 року) прийняти за основу та в цілому, як Закон України.

Як повідомила голова Комітету Ніна Южаніна "щодо цього законопроекту тривала найбільша дискусія, висловлені різні точки зору на вирішення питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН. Делеговані в Комітет представники малого й середнього бізнесу були більш ніж переконливі, доводячи неефективність діючої системи блокування податкових накладних".

Міністр фінансів Олександр Данилюк закликає народних депутатів не голосувати за цей законопроект. Він заявив, що "цей законопроект несе ризики для бюджету та для бізнесу. Він не тільки відновить можливість розкрадання мільярдів з державного бюджету через схеми, але і поставить під загрозу механізм автоматичного відшкодування ПДВ бізнесу. А це одне з ключових антикорупційних досягнень, яке підтримано Президентом Петро Порошенко і Прем’єр-міністром".

З основними положеннями законопроекту № 7115 можна ознайомитися у матеріалі:  Що передбачено законопроектом про тестовий режим роботи системи блокування ПН?

Чекаємо на рішення народних депутатів. 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бух
06.10.17 07:30

Зачем???

Ответить
  • 9991
06.10.17 09:21

Яке в біса автоматичне відкодування??? Придовбуются хто зна до чого і пишуть запит на надання документів і пояснення. Отримала такий лист, перечитала разів п"ять так і не зрозуміла, що ми порушили. От брехуни!!!

Ответить
  • Ольга
06.10.17 10:20

9991, вы не поняли,надо відшкодовувати рошену ,ахметову,мотор сичи и иже с ними

Ответить
  • Инна
06.10.17 10:23

Скоро выборы и всякими способами эти животные пытаются на себя перетянусь весь крупный бизнес,топя в дерьмо малый и средний.Пример-на мотор сичи богуслаев всех работников заставлял голосовать за своих и даже потом отчитываться перед начальниками цехов за кого голосовали Надо же этим бедным миллионерам залезть опять в раду,вот и изголяются над принятием законов "себе в карман"

Ответить
  • Таки да
06.10.17 16:57

Какой нахер тестовый релиз. Отменить эту хрень! И крапка.

Ответить
  • 111
06.10.17 21:13

На виборах піду голосувати за проти цієї влади , щоб пройшла опозиція і теперішніх судили (як вони в свій час) за ці "драконівські покращення" за геноцид бухгалтерів,над якими познущалися і дальше продовжують знущатися.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям