Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.12.17
12739 0 Печатать

REPORT – сервіс майбутнього. Як інновації спрощують роботу зі звітністю

Популярні системи звітності вже давно не відповідають вимогам сучасності. Адже головна вимога сьогодення – швидкість роботи та її ефективність. Тож більшість бухгалтерів відмовляються від роботи з важкими програмами, що постійно потребують оновлень, і переходять на легкі онлайн-сервіси.

Дедалі більше представників бізнесу всіх форм власності переходять на REPORT – онлайн-cервіс підготовки та подання звітності. Це надійний сервіс для бухгалтерів і підприємців, який розробила компанія ЛІГА:ЗАКОН – лідер ринку інформаційно-правових і сервісних рішень України.

Нижче розглянемо основні переваги REPORT, що сприяють такій високій динаміці розвитку.

Надійність і безпека

Надійності сервісу REPORT його розробники приділяють велику увагу. Усі дані містяться й оновлюються на захищених серверах компанії. Безпечне передання даних користувачів забезпечує SSL-сертифікат. Користувачам немає потреби встановлювати на свій ПК програми для роботи із сервісом REPORT й оновлювати їх, що позбавляє від потенційних ризиків.

Сервіс-провайдер ЛІГА:ЗАКОН забезпечує актуальність даних і високий рівень захисту.

Зручність

Користувачі REPORT відзначають, що їхня ефективність роботи помітно зросла після початку роботи із сервісом. Безцінною його перевагою є можливість працювати з будь-якого пристрою та з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. Є можливість працювати з документом одразу кільком учасникам незалежно одне від одного. Мобільність – основна ознака сучасності.

До того ж під час заповнення форм частина інформації автоматично підтягується з профілю компанії й довідників, що позбавляє від рутинного передруковування одного й того самого тексту. А доречні підказки й нагадування зменшують ризик помилок.

Інформаційна підтримка

Підказки – це одна з найбільш вражаючих переваг сервісу REPORT, про які на ринку вже складають легенди. "Хіба що звіти сам не заповнює", – жартують бухгалтери.

Інтеграція з найповнішою структурованою базою нормативно-правових актів України дає змогу бухгалтерам безпосередньо в сервісі бачити потрібну інформацію. Довідники користувача "Контрагенти", "Номенклатура", "Працівники", прості алгоритми й підказки під час заповнення, автоперевірка – усе це не лише заощаджує час, а й страхує бухгалтера від помилок під час заповнення звітності. Також у REPORT є можливість перевірити статус підприємства-контрагента, наприклад, чи є воно платником ПДВ на дату запиту.

Додатковий бонус – консультації від професійних фахівців онлайн, у чаті та в телефонному режимі.

Функціонал

Функціонал REPORT відповідає потребам як приватних підприємців, так і великих компаній. Причому є унікальні приклади, коли індивідуально під потреби великих підприємств і в тісній кооперації з ними продукт було модифіковано, щоб відповідати їхнім вимогам. Це ще одна безперечна перевага і для великих специфічних бізнесів, і для бюджетних установ.

Перелічити все, що можна робити в REPORT, – складно. Ми ж спробуємо зупинитися на головних можливостях сервісу:

·         направлення в передбаченому українським законодавством порядку документів (звітів, запитів, податкових накладних, акцизних накладних тощо) до контролюючих органів або контрагентам;

·         імпорт та експорт документів з інших програм (*.xml, *.dbf);

·         робота з усіма електронними ключами (ЕЦП);

·         інформація про статуси звітних документів;

·         кількість компаній-платників в одному кабінеті згідно з обраним пакетом;

·         функція збереження даних, що дає можливість відновити навіть втрачену через збої інтернет-зв'язку інформацію.

Сервіс настільки динамічно розвивається, що перелічити всі його функції неможливо. Команда професіоналів постійно доопрацьовує й удосконалює його характеристики, зважаючи на побажання бухгалтерів і найкращих експертів ринку.

Клієнтоорієнтованість

Команда REPORT прагне дати своїм клієнтам найкращий продукт на ринку. Крім функціонального та зручного сервісу, на сайті REPORT постійно з'являється інформація про нові акції й подарунки для абонентів, про актуальні цікаві події й онлайн-семінари, доступ до яких є у всіх, хто зареєстрований у сервісі. Клієнтоорієнтованість і турбота про клієнта – це те, що вирізняє справді сильні бренди. І саме це дає підстави вважати, що REPORT – сервіс майбутнього.

Протестуйте REPORT від ЛІГА:ЗАКОН протягом перших 30 днів безкоштовно, і ви більше не зможете відмовитися від його зручного функціонала.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям