Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.01.18
21455 1 Печатать

Зміни до ПКУ в частині єдиного податку

Законом України від 07.12.2017 року № 2245-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році» внесено незначні зміни і для платників єдиного податку.

Уточнено, що у разі анулювання реєстрації платника ПДВ, єдинники 3 групи зобов’язані перейти на сплату єдиного податку за ставкою 5% (раніше помилково було вказано 3%) або перейти на загальну систему оподаткування.

Крім того, ПКУ доповнено новою нормою, згідно якої платник єдиного податку, який здійснює виплати на користь нерезидента - юридичної особи або уповноваженої особи (крім постійного представництва на території України),  нараховує та сплачує податок з доходів нерезидента.  

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Элька
16.01.18 16:20

"Крім того, ПКУ доповнено новою нормою, згідно якої платник єдиного податку, який здійснює виплати на користь нерезидента - юридичної особи або уповноваженої особи (крім постійного представництва на території України),  нараховує та сплачує податок з доходів нерезидента. "
В каком конкретно разделе эта норма прописана?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям