Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.01.18
8381 0 Печатать

Інформація про бюджетні рахунки для великих платників податків

Офіс великих платників податків інформує платників, які підлягають переведенню у 2018 році на обслуговування в Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів та ЄСВ  розташовані у розділі «Бюджетні рахунки» http://officevp.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki

Одночасно звертаємо увагу, що у разі коли місцезнаходження платників податків (юридична адреса) територіально не співпадає з місцем податкового обліку в Офісі великих платників (адміністративна територія м.Києва), сплата податку на прибуток повинна здійснюватися платниками податків на реквізити бюджетних рахунків, відкритих для Офісу великих платників за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкритих на рівні головних управлінь Державної казначейської служби України в областях з відомчою ознакою «99».

Інформація щодо реквізитів рахунків для сплати податку на прибуток наведені у переліку рахунків в розрізі територіальних органів Державної казначейської служби України: http://officevp.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/! РАХУНКИ ОБЛАСТЕЙ.

Крім того повідомяємо, що станом на сьогоднішній день продовжують діяти бюджетні рахунки для сплати податків, зборів та ЄСВ, які були відкриті у 2017 році. У разі внесення змін до переліку реквізитів рахунків, Вам буде повідомлено додатково.

Інформацію щодо реквізитів рахунків можете з’ясувати у відділах обліку платежів та зведеної звітності за телефонами: (044)454-09-44, 454-17-28, 454-09-67, 454-09-98, 454-17-33.

По материалам Офіс великих платників ДФС

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям