Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.09.18
6307 10 Печатать

Урядом ухвалено заходи, спрямовані на детінізацію трудових відносин

5 вересня на засіданні Кабінету міністрів ухвалено розпорядження Кабінету Міністрів України „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення” передбачає проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування комплексних заходів спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

Цей нормативний акту розроблено Міністерством соціальної політики за результами наради з питань детінізації ринку праці під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Розпорядженням передбачено посиленння координації органів державної влади в питаннях проведення роз’яснювальної роботи, здійснення заходів щодо виявлення фактів застосування незадекларованої праці, а також перегляд актів органів виконавчої влади та внесення змін до них змін з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин.

Також, міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади доручається переглянути власні нормативно-правові акти та внести до них зміни з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками під час реалізації наданих повноважень.

Реалізація акта сприятиме підвищенню ефективності державної політики щодо захисту трудових прав людей, зменшенню застосування незадекларованої праці та посиленню дисципліни сплати податків і єдиного соціального внеску.

По материалам Міністерство соціальної політики України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ппп
06.09.18 08:01

Как только на горизонте начинают маячить выборы власть берется за детенезацию экономики, но воз и ныне там.

Ответить
  • хаха
06.09.18 09:00

Ну закроете вы фопов, а дальше что? Кто будет платить налоги в следующем году?! КТО???

Ответить
  • Ігор
06.09.18 10:00

хаха, ніхто нікого не закриє - це все імітація діяльності. Все залишиться як є.

Ответить
  • Лорик
06.09.18 09:27

К стране потихоньку приближается пушистый зверек.

Ответить
  • ...
06.09.18 09:42

Лорик, Зверек уже тут, в этот раз привел целую стаю))

Ответить
  • охохо
06.09.18 10:03

...,стая голодная злая алчная и аморальная

Ответить
  • Ігор
06.09.18 09:58

Єдине, що вам лишається, це висловити глибоку стурбованість з цього приводу. Бо ви 3 роки детінізуєте, а окрім величезного галасу результату ніякого. Починайте з перефарбованих регіоналів і олігархічних підприємств. Починайте з "князьків нерухомості" які здають свою нерухомість в оренду (під Лотереї, Інтернет, ломбарди, гроші) підставним особам . Ну то й що, що ви нараховуєте штрафи, а хто їх сплачує? Починайте конфісковувати нерухомість використану для тіньової діяльності, а власники нехай в порядку регресу подають позови до своїх підставних осіб.

Ответить
  • данет
06.09.18 10:37

перефарбованих регіоналів-это я понимаю-бпп.народный фронт . удар кличка и лично порошенко гройшман и яценюк. правильно .ну и недобитые опоблоковцы. я их всех называю 5 колона. или прросийские деятели.

Ответить
  • Киев
06.09.18 11:55

Достали, детенизаторы. Трудовые отношения регламентируются таким набором правил, что выполнить это сложно даже крупному бизнесу. Пока выгодно официально иметь минималку и быть официально бедным, все подобные действия создают дополнительную кормушку чиновникам. И все.

Ответить
  • )))
06.09.18 12:52

Такса уже установилась - 10% от штрафов))) и "решалы"  уже вовсю работают)))

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям