Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.09.18
2373 2 Печатать

Уряд розпочав виплату зекономлених взимку субсидій

Цьогоріч із заявами на монетизацію частини зекономлених газових субсидій вже звернулися 1 мільйон 127 тисяч домогосподарств і майже 21 тисяча сімей, які використовують для опалення електрику.

Середня сума так званої премії за зекономлений взимку газ становить близько 700 гривень, все залежить від заощаджених у вигляді субсидій кубів газу. Першими розпочали виплати управління соціального захисту населення у Київській та Хмельницькій області.

На початку опалювального періоду кожен, хто подав до 1 вересня відповідну заяву, отримає від Уряду грошову винагороду за «розумне» споживання енергоресурсів.

Громадяни, які з поважних причин не встигли подати заяву до органів соціального захисту населення, ще можуть це зробити до 1 листопада поточного року.

Нагадаємо, під монетизацію підпав зекономлених домогосподарствами еквівалент вартості 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовувався для опалення, або 100 куб. м газу.

Минулоріч готівкові виплати за зекономлені енергоресурси у вигляді субсидій отримали 1 мільйон 755 тисяч українських родин.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бух.
08.09.18 16:38

А летние когда они будут давать?

Ответить
  • ^^^
10.09.18 10:36

Как же мне нравится наше государство, экономьте, говорят, мы вам часть денег вернем. Люди экономят, как могут, некоторые дрова покупают, отапливают частично дровами, частично газом, чтобы экономить, у кого-то просто температура в доме не высокая. А потом человеку кинули 700 грн., как собаке кость и говорят, нормы отопления большие, надо урезать и урезали с реальной нормы 7 кубов на кв. метр до 4,5 , которых хватает на пол месяца. Ну не твари?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям