Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.10.18
2955 0 Печатать

Мінсоцполітики: Працюючі пенсіонери мають право на субсидію на основі пенсії і заробітної плати

Часто пенсіонерів вводять в оману, кажучи, що субсидію заберуть, якщо вони працевлаштуються. Міністр соціальної політики України Андрій Рева рекомендує не вірити тим, хто поширює таку неправду. Адже єдиним критерієм для розрахунку розміру субсидії є дохід людини.

Тому працюючі пенсіонери мають право на субсидію на основі пенсії і заробітної плати. Тим, хто перестав працювати, беруть до уваги розмір місячної пенсії за місяць, що передує зверненню за субсидією.

Якщо пенсіонер перестав працювати чи вийшов на пенсію, йому потрібно протягом місяця з декларацією звернутися в управління соцзахисту, і допомогу перерахують з урахуванням лише одного доходу – пенсії.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям