Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.11.18
3157 2 Печатать

Павло Розенко: З наступного року пенсії будуть осучаснюватися автоматично

Із березня 2019 року розпочнеться щорічне автоматичне осучаснення пенсій для всіх громадян. Про це в ефірі «5 каналу» сказав Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Головний позитив пенсійної реформи, який люди відчують у 2019 році, – це те, що з наступного року починається вже автоматичне осучаснення пенсій, яке проходитиме щороку. Вже не від рішень Уряду залежатиме перерахунок пенсій, це вже буде автоматичний режим», - зазначив він.

«Із 1 березня всі категорії громадян, всі пенсіонери отримають перерахунок пенсії залежно від зміни коефіцієнтів і від базового розміру мінімальної зарплати, за якою розраховуються пенсії», - пояснив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко також зауважив, що з 1 січня 2019 року отримають черговий перерахунок пенсій військові пенсіонери.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ГБ (Главбух)
17.11.18 08:15

"автоматичне осучаснення пенсій" -  страшно себе это даже представить. Достаточно вспомнить регистрацию НН.

Ответить
  • Караул
17.11.18 11:49

Грабують.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям