Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.12.18
2696 0 Печатать

Кабмін утворив міжвідомчу робочу групу для реформи ДФС

Кабмін схвалив постанову про утворення міжвідомчої робочої групи з питань реформування системи органів, що реалізують державну податкову та митну політику.

Персональний склад робочої групи затверджуватиметься Міністром фінансів України та не перевищуватиме 50 осіб. До складу робочої групи увійдуть представники органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій, народні депутати України, експерти.

Уряд також затвердив Положення про міжвідомчу робочу групу та визначив її основні завдання. Робоча група здійснюватиме аналіз пропозицій щодо реформування державної податкової та митної служб та подаватиме на розгляд Кабінету Міністрів розроблені рекомендації. Це сприятиме впровадженню міжнародного досвіду у сфері побудови ефективної організаційної та функціональної структури органів державної влади, які реалізують податкову та митну політику.

Довідково

18 грудня 2018 року Кабінет Міністрів схвалив постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби як окремих центральних органів виконавчої влади. Кабінет Міністрів спрямовуватиме та координуватиме діяльність цих служб через Міністра фінансів України.

Постанова враховує рекомендації Міжнародного валютного фонду та завдання, визначені Середньостроковим планом пріоритетних дій Уряду до 2020 року.

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям