Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.01.19
3289 2 Печатать

В Україні впроваджується інститут кар’єрного радника

Із січня 2019 року кар’єрні радники починають роботу в усіх центрах зайнятості служби зайнятості.

Важливим елементом проекту є пілотування та впровадження в роботу служби зайнятості інституту кар’єрних радників. Адже в сучасних умовах виникає потреба розширення спектру послуг для клієнтів служби з урахуванням індивідуальних потреб, їх рівня професіоналізму, ступеня трудової мотивації та мобільності.

З метою підготовки фахівців для роботи в проекті експерт Міжнародної організації праці (МОП) Валлі Корбанезе провела на базі Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України навчальні тренінги для фахівців державної служби зайнятості та Інституту, які будуть займатися підготовкою кар’єрних радників, а також координувала впровадження проекту в пілотних центрах зайнятості.

«Кар'єрний радник працює з кожним клієнтом окремо. Він зможе побачити перешкоди, які стоять перед клієнтом на ринку праці в момент працевлаштування, та допоможе подолати їх. Ця особа буде вашим помічником щоразу, коли б ви не повернулися до служби зайнятості. Я вважаю, що як клієнт, ви, імовірно, будете довіряти комусь, з ким ви вже говорили, і хто підтримував вас», – прокоментувала експерт МОП Валлі Корбанезе.

Валлі Корбанезе – експерт Міжнародної організації праці (МОП) – допомагає впроваджувати в Україні проект МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні».

По материалам Мінсоцполітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
07.01.19 05:27

«Кар'єрний радник працює з кожним клієнтом окремо. Він зможе побачити перешкоди, які стоять перед клієнтом на ринку праці в момент працевлаштування, та допоможе подолати їх. Ця особа буде вашим помічником щоразу, коли б ви не повернулися до служби зайнятості. Я вважаю, що як клієнт, ви, імовірно, будете довіряти комусь, з ким ви вже говорили, і хто підтримував вас», – прокоментувала експерт МОП Валлі Корбанезе. - ВМЕСТО СОЗДАНИЯ РАБОЧИХ МЕСТ КАЖДОМУ БЕЗРАБОТНОМУ ЗА НАШ С ВАМИ СЧЕТ ДАДУТ ИНДИВИДУАЛЬНОГО ЄКСПЕРТА. ЄТО СЛУЧАЙНО НЕ ПЕРЕБОР?

Ответить
  • Паламея
08.01.19 09:23

Юра Г.,однозначно, - перемога!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям