Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.03.19
1826 0 Печатать

Павло Розенко: Додаткові пенсійні виплати не спровокують інфляції

Додаткові виплати пенсіонерам, які отримують мінімальну пенсію та мають достатній страховий стаж, не спровокують інфляції. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Це одноразові виплати для тих людей, які мають великий страховий стаж. Це компенсація за 2015-2016 роки. Розмір компенсації складатиме  2410 гривень, і ця виплата буде розділена на два транші. Перший транш – з 1 березня, і другий транш – з 1 квітня», – пояснив Віце-прем’єр-міністр.

За його словами, додаткові виплати не провокуватимуть інфляційних процесів. «Таким чином ми збалансуємо і бюджет Пенсійного фонду, і не дамо знецінитися гривні чи спровокувати зростання цін в Україні. Це, на мій погляд, абсолютно правильне рішення – здійснити виплати у два етапи, щоб не робити додаткового навантаження на економіку України»,– додав Павло Розенко.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям