Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.03.19
2786 4 Печатать

Пропонується скасувати пеню та зменшити штрафи, які нараховуються у разі визначення фіскалами суми податкового зобов'язання

У Верховній Раді зареєстровано проект Закону № 10097 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового навантаження на платників податків.

Законопроектом передбачено внесення змін до ПКУ шляхом скасування пені та зменшення розміру штрафних санкцій, які нараховуються у разі визначення контролюючим органом суми податкового зобов'язання з 25 до 10 відсотків суми визначеного податкового зобов'язання або завищеної суми бюджетного відшкодування.

Як зазначається у пояснювальній записці, прийняття законопроекту пов’язано з необхідністю реформування системи оподаткування, прискорення процесу переходу ДФС від каральної спрямованості до спрямованості забезпечення платникам податків якісних послуг сервісного центру, зосередженого на захисті бізнесу, збільшення надходжень від добровільно сплачених податків та зменшення фіскального тиску на підприємництво.

 

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Мария
01.03.19 09:57

Красиво звучит. Но против Станиславского не попрешь. Обычный предвыборный популизм....

Ответить
  • Злой
01.03.19 10:11

Я предлагаю в этих случаях ДОПЛАЧИВАТЬ предприятию 10%.     Я ТОЖЕ ХОЧУ В ДЕПУТАТЫ. ВЫБИРАЙТЕ МЕНЯ - Я И НЕ ТАКУЮ Х..НЮ МОГУ ПРИДУМАТЬ ! ))))))))))))

Ответить
  • Оксаночка
01.03.19 10:28

О как перед выборами разгулялись. Надо сделать выборы каждый год.

Ответить
  • Одессит
01.03.19 10:28

Я надеялся, что бухгалтер не биндюжник.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям