Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.03.19
2675 1 Печатать

За гроші відкривав фірми на своє ім’я – податкові міліціонери Харківщини встановили «липового» директора

Слідчими податкової міліції області, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області, закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом пособництва невстановленим особам у подачі державному реєстратору документів, які містять неправдиві відомості, необхідних для проведення державної реєстрації ряду юридичних осіб, вчиненого групою осіб.  

Встановлено, що житель Харківської області протягом 2017 року, за грошову винагороду, отриману від невстановлених осіб, зареєстрував на своє ім’я ряд підприємств, до діяльності яких він не мав жодного відношення, тобто вніс завідомо неправдиві відомості в документи, які в подальшому були подані для проведення державної реєстрації ряду юридичних осіб на його ім’я.

В лютому 2019 року матеріали кримінального провадження відносно даного громадянина направлено до суду з обвинувальним актом.

По материалам ГУ ДФС у Харківській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бендер
03.03.19 13:02

Фукс сидел при...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям