Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.03.19
1766 5 Печатать

Законодавство щодо захисту авторського права планують удосконалити

"Вісник. Офіційно про податки".

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 10143 «Про авторське право і суміжні права», який спрямований на регулювання відносин, пов'язаних з виникненням прав на об'єкти авторського права та об'єкти суміжних прав, використанням таких об'єктів, розпорядженням майновими правами і охороною майнових прав на ці об'єкти, а також охороною особистих немайнових прав творців.

Законопроект передбачає посилення відповідальності за порушення прав на об’єкт права інтелектуальної власності, а також вдосконалює норми процесуального законодавства щодо захисту авторського права та суміжних прав їх суб’єктами в судах. Крім того, документ визначає механізми врегулювання проблемних питань у сфері авторського права і суміжних прав, що базуються на практиці застосування чинних норм законодавства, а також враховують міжнародний досвід.

Прийняття проекту Закону, на думку його авторів, дозволить привести національне законодавство до положень законодавства Європейського Союзу, що регулює відповідні правовідносини; запровадити дієві механізми  посилення охорони та захисту прав та інтересів суб’єктів авторського права і суміжних прав, узгодити національні акти законодавства між собою, що сприятиме охороні та захисту авторського права і суміжних прав, збереженню та розвитку інтелектуальної діяльності авторів, виконавців та інших творців.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • хаха
24.03.19 09:58


p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 115%; }p.western { font-family: "Calibri", sans-serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "Calibri", sans-serif; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 11pt; }a:visited { color: rgb(128, 0, 128); }a.western:visited { }a.cjk:visited { }a.ctl:visited { }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }a.sdfootnotesym-ctl { font-family: "Times New Roman", serif; }

На підставі цього Закону допускається унеможливлення доступу виключно до електронної (цифрової) інформації, зазначеної в заяві про припинення порушення. У разі якщо доступ до електронної (цифрової) інформації не може бути унеможливлений з технічних причин, власник веб-сайту або постачальник послуг хостингу може унеможливити доступ до веб-сторінки, яка містить відповідну електронну (цифрову) інформацію.


Ответить
  • хаха
24.03.19 10:01


Власники веб-сайтів та постачальники послуг хостингу, крім фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, зобов’язані розміщувати у вільному доступі на власних веб-сайтах та (або) в публічних базах даних записів про доменні імена (WHOIS) таку достовірну інформацію про себе:
1) повне ім’я або найменування власника веб-сайту та постачальника послуг хостингу;
2) повну адресу місця проживання або місцезнаходження власника веб-сайту та постачальника послуг хостингу;
3) контактну інформацію власника веб-сайту та постачальника послуг хостингу, в тому числі адресу електронної пошти, номер телефону, за якими з ними можливо оперативно зв’язатися.
Фізичні особи, які не є суб’єктами господарювання, розміщують у вільному доступі на веб-сайтах, власниками яких вони є, або в публічних базах даних записів про доменні імена (WHOIS) контактну інформацію власника веб-сайту, передбачену пунктом 3 цієї частини.


Ответить
  • хаха
24.03.19 10:06

Какой-то Вася отправляет вам бумажку, где написано - вы украли у меня фотографию и один абзац текста и незаконно разместили у себя на сайте, я вам этого не разрешал. Вы же должны на протяжении 96 часов дать им ответ - нет, это моя картинка и мой текст. Они затем говорят - мы от вас никакого сообщения не получали, поэтому ваш сайт блокируется.

Ответить
  • хаха
24.03.19 10:08

Это аналог российского РОСКОМНАДЗОРА и блокировать будут всех подряд! Любой бизнес в интернете теперь можно уничтожить за 48 часов. ЛЮБОЙ! Могут даже Гугл заблокировать - он дает очень много ссылок на "украденный контент". И это только первый звоночек.

Ответить
  • Spravedliviy
02.04.19 13:18

Хаха, не какойто Вася, а через адвоката только. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям