Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.04.19
1449 1 Печатать

Андрій Рева: Готівковий і безготівковий механізми надання субсидій працюватимуть і надалі

Про це Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив під час Години запитань до Уряду у Верховній Раді 12 квітня 2019 року.

Він наголосив, що Уряд не приймає тимчасових рішень, процес монетизації субсидій прописаний в Законі України "Про житлово-комунальні послуги", а механізм монетизації забезпечений двома урядовими постановами.

"Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі. Прийнятим Бюджетом України достатньо коштів для забезпечення виплат як готівкової, так і безготівкової субсидій. По завершенню опалювального сезону обидва механізми субсидій існуватимуть і надалі,- заявив Андрій Рева і додав, що ті люди, які добросовісно сплачують за житлово-комунальні послуги отримуючи субсидію живими коштами, субсидії в готівковій формі сплачуватимуться і надалі, без будь-яких обмежень; що стосується тих, хто матиме заборгованість, то після сплати заборгованості або реструктуризації заборгованості, їм протягом року буде надаватися субсидія в безготівковій формі".

Урядовець також зазначив, що про результати ефективності ухвалених рішень щодо монетизації субсидій, Міністерство соціальної політики матиме можливість надати інформацію до 1 липня 2019 року, коли будуть підбиті підсумки цього етапу монетизації субсидій.

По материалам Мінсоцполітики
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Сомневающийся Sкептиk
13.04.19 00:53

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям