Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.05.19
3843 1 Печатать

Робота у вихідні та святкові дні. Відмінності компенсації

Ситуації, коли працівників залучають до роботи у їх вихідні дні, чи коли вони виходять на роботу у святкові/неробочі дні, доволі часто зустрічаються на практиці.

Оплата за роботу у вихідні, святкові та неробочі дні віднесена законом до мінімальних державних гарантій в оплаті праці. А недотримання міндержгарантій коштує наразі роботодавцю 10 мінімальних зарплат (тобто 41 тисяча 730 гривень) за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення.

Зрозуміло, що платити такі шалені штрафи — те ще задоволення. Тому сьогодні пропонуємо вам поговорити про те, як їх уникнути. Навіть якщо ви вже допустили порушення.

А щоб дивитися відеоматеріали першими, підписуйтеся на БЕЗКОШТОВНИЙ курс!

Попереду на Вас чекає ще багато цікавого - долучайтесь до нашої YouTube - спільноти.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Йо
02.05.19 21:39

Шамани над законом...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям