Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.05.19
2249 1 Печатать

Відновлено дію деяких ГОСТів

Наказом Державного підприємства „Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості” від 24.04.2019 № 111 „Про відновлення дії міждержавних стандартів”  відновлено дію деяких міждержавних стандартів на період від 26 квітня 2019 року до 01 січня 2022 року.

Зокрема, відновлено дію ГОСТ 12.1.005-88 „Загальні санітарно-гігієнічні вимоги до повітря робочої зони”, який використовується для проведення атестації робочих місць за умовами праці, за результатами якої встановлюється право працівників на пільги та компенсації за роботу із шкідливими і важкими умовами праці.

Крім того, відновлено дію ГОСТів, що встановлюють класифікацію небезпечних і шкідливих виробничих факторів, електричних і електростатичних полів, допустимі рівні шуму і методи їх вимірювання.

По материалам Мінсоцполітики
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Бандерівець
14.05.19 20:19

Зразу видно, що господар. Хочу беру, а хочу віддаю, хочу скасовую, а хочу відновлюю.
А в Мін"юсті таку фігню не пробували реєструвати???
Чи то такі накази для себе пишуться...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям