Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.05.19
1719 0 Печатать

Приватні освітні заклади можуть звільнити від сплати податку на нерухоме майно та плати за землю

"Вісник. Офіційно про податки".

У Верховній Раді зареєстровано законопроект № 10273 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг закладами вищої освіти».

Документ передбачає звільнення вищих навчальних закладів недержавної форми власності від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та звільнення вищих навчальних закладів незалежно від форм власності і джерел фінансування від плати за землю.

Прийняття зазначеного законопроекту, на думку його авторів, відкриє нові перспективи для розвитку приватних вищих навчальних закладів та збільшення висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей господарства та промисловості нашої держави.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям