Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.05.19
2315 0 Печатать

Нацбанк встановив строки розгляду клопотання банку про визначення відсутності ознак пов’язаності

НБУ встановив термін розгляду клопотання банку про визначення відсутності ознак пов’язаності з банком у особи, яка раніше була визначена регулятором пов’язаною з банком особою. Цей термін становить 60 календарних днів.

Рішення про продовження строку розгляду такого клопотання (за потреби) прийматиме Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку.

Також установлено, що банк має повідомити особу про рішення НБУ щодо визначення відсутності ознак її пов’язаності з банком не пізніше наступного робочого дня після отримання такого рішення від регулятора.

Відповідні зміни затверджені постановою Правління Нацбанку від 15 травня 2019 року № 69 "Про внесення змін до Положення про визначення пов’язаних із банком осіб".

Вони набувають чинності з 21 травня 2019 року.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям