Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


10.06.19
11651 1 Печатать

Обмін ПН та РК в 1С:Підприємство

Як? Це вже можливо? Що ми пропустили? – Так можливо! Обмін ПН, РК, актами, рахунками та іншими електронними документами можливий з вашої облікової системи за допомогою інтегрованого модуля FlyDoc.

Два слова про сам модуль

FlyDoc – рішення, яке дозволяє з програми 1С:Підприємство 8 обмінюватися юридично значущими документами з контрагентами. Зручно та легко відправляти та отримувати документи за лічені секунди, створювати облікові документи на основі електронних та навпаки, контролювати їх статус.

Й це все в звичній 1С:Підприємство 8. Без переходів між різними програмами.

Тепер детальніше як реалізований обмін ПН та додатків 2 в FlyDoc

Після встановлення FlyDoc в 1С:Підприємство, для роботи з документами достатньо натиснути кнопку «Робочий стіл FlyDoc». Праворуч відображається перелік проведених документів. Щоб працювати виключно з ПН та РК, зліва у фільтрах відбору обирається вид електронного документу - Податкові накладні та Додаток 2 до Податкової накладної. Після чого будуть відображені ПН та РК. Сам перелік дуже інформативний, видно чи вхідний/вихідний документ, чи є облікові/електронні варіанти, дата, можливість відкрити та перевірити. (скрін 1)


Скрін 1

Великою перевагою модуля є створення облікових/електронних документів на підставі існуючих. Розглянемо приклад, коли є вхідний електронний документ, а облікового ще немає. Як бачимо на скріні 2, щоб створити обліковий документ робимо 2 дії: 1) натискаємо «Ще» й вибираємо «Створити обліковий документ». Власноруч бухгалтеру нічого робити не треба, документ створиться автоматично за даними електронного документу.


Скрін 2

У FlyDoc реалізована можливість підписати та відправити документ як контрагенту, так і до ДФС. Робиться це простим натисканням відповідної кнопки, як продемонстровано на скріні 3.


Скрін 3

Вікно підписання документів продемонстровано на скріні 4.


Скрін 4

Відправлені до ДФС ПН відображаються в системі. Користувач побачить системне повідомлення про відправлення та легко відстежуватиме подальший хід в закладках «Події» (скрін 5)


Скрін 5

Після отримання вхідної кореспонденції надходить квитанція про реєстрацію документу в ЄРПН. В закритому вигляді - скрін 6, у відкритому – скрін 7. В модулі є можливість внести зміни та відправити документ контрагенту після його реєстрації, що дуже зручно для бухгалтера.


Скрін 6


Скрін 7

В модулі FlyDoc реалізована можливість відправити запит та отримати інформацію стосовно реєстраційного ліміту (скрін 8).


Скрін 8

Закладка «Звірка з ЄРПН» дозволяє бухгалтеру надіслати запит до ЄРПН та отримати інформацію про кількість зареєстрованих документів з можливістю отримати самі файли документів. (скрін 9)


Скрін 9

Окрім всього вищеописаного в FlyDoc можлива групова відправка ПН. Не менш зручним, простим та швидким є робота в модулі з рахунками, актами та іншими первинними документами. Й всі операції відбуваються в 1С:Підприємство 8.

 

Щоб встановити FlyDoc на 1 місяць безкоштовно та за всіма питаннями, звертайтеся в компанію СОФТКОМ:

https://www.softcom.ua/ua/flydoc/

(067) 8486955

 

Компанія "СОФТКОМ" є членом Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ). СОФТКОМ має багаторічний досвід розробки, впровадження та супроводу систем автоматизації обліку та управління на платформі 1С:Підприємство.

 

 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ЗА ОТМЕНУ БЛОКИРОВКИ НН!!
14.06.19 09:42

ЗА ОТМЕНУ БЛОКИРОВКИ НН!!
Пожалуйста поддержите петицию. Подписывайте.
Она по отмене блокировок налоговых накладных. 
Максимальный репост, сообщите своим коллегам и руководству.
Присоединяйтесь https://petition.president.gov.ua/petition/57168

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям