Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.06.19
2743 0 Печатать

Унікальна подія, де шліфують бухгалтерську досконалість та дарують за це подарунки

Чи багато ви знаєте бухгалтерських заходів, де не тільки підвищують професійний рівень спеціалістів та ще й подарунки докупи роздають? Якщо вам важко це собі уявити, то обов'язково завітайте на великий бухгалтерський семінар від журналу «Податки та бухгалтерський облік» 12 липня у м.Київ.

Тим паче що окрім низки корисної інформації від авторитетних експертів з податків, бухобліку та фінансів на вас чекають витончений ювелірний подарунолк та корисні освітні бонуси, які дадуть підстави піднятися кар'єрними сходами або поговорити з керівництвом про підвищення зарплати. Тільки порахуйте, ви гарантовано отримаєте:

• ювелірну елегантну прикрасу;

• освітній курс «Зарплата та інші виплати робітникам» (якщо ви будете особисто присутнім на заході);

• освітній курс «Бухоблік у торгівлі» (якщо ви оберете VIP-формат участі у семінарі);

• корисну книгу «Оплата праці» (якщо ви візьмете онлайн-участь у семінарі).

Одразу 3 досвідчених та знаних експерти журналу «Податки та бухгалтерський облік» розкажуть про:

• нюанси реєстрації ПН;

• виплати та штрафи за формою № 1ДФ;

• підводні камені кредитів;

• особливості оплати праці продавців, охоронників і водіїв підприємства;

А так як бухгалтерське життя – це не лише безперервне навчання та підвищення кваліфікації, а й запальний відпочинок, то по закінченні семінару усіх гостей та учасників очікує розважальна шоу-програма до Дня бухгалтера, смачний фуршет та запальна дискотека.

Проведіть своє професійне свято корисно, яскраво та з купою подарунків на згадку! Обов’язково обирайте зручний для вас формат участі та приєднуйтесь!

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям