Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.07.19
2760 1 Печатать

Відпуск пального з акцизного складу – за наявності витратомірів-лічильників та рівнемірів – лічильників, зареєстрованих в Єдиному держреєстрі

Податківці звертають увагу власників акцизних складів, що відпуск пального без наявності витратомірів-лічильників та рівнемірів – лічильників, зареєстрованих в Єдиному державному реєстрі витратомірів-лічильників та рівнемірів-лічильників рівня пального у резервуарі забороняється з:

- з акцизного складу, де розташовані резервуари, загальна місткість яких перевищує 20000 куб. метрів, – з 1 липня 2019 року;

- з акцизного складу, де розташовані резервуари, загальна місткість яких перевищує 1000 куб. метрів, але не перевищує 20000 куб. метрів, – з 1 жовтня 2019 року;

- з акцизного складу, де розташовано резервуари, загальна місткість яких не перевищує 1000 куб. метрів, – з 1 січня 2020 року.

Принагідно нагадуємо, що з 01 липня 2019 року виробництво,  оптова та роздрібна торгівля, а  також  зберігання палива здійснюється за наявності відповідної ліцензії.

По материалам ГУ ДФС у Київській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ola
17.07.19 12:21

Ни одного комментария . Все наверное успешно уровнемеры поставили ?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям