Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.07.19
1640 0 Печатать

Затверджено критерії ризику у сфері ветеринарної практики

Постановою від 24 липня 2019 р. № 648 Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Прийняття акта вирішує питання приведення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики, у відповідність із законодавством та зменшує регуляторний вплив на суб’єктів господарювання.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям