Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.07.19
6322 0 Печатать

Відтепер бухгалтеру знадобиться все і одразу!

Вже за місяць прийде осінь. А восени сиплеться не тільки листя, а й чимало штрафів від податківців «на голови» бухгалтерів. Адже цей час –також гаряча пора для введення маси змін та поправок. Щоб вберегти вас від такого витратного «штрафопаду», ми створили найкорисніший та найвигідніший комплект «Преміум».

У його складі 6 видань найвищої якості від компанії, відзначеної нагородою «Підприємство року»! Результат праці 48 експертів з бухобліку, оподаткування і права за спеціальною ціною. Це саме те, що потрібно бухгалтеру та усім спеціалістам підприємства, хто має справу з грошима та звітами перед законодавцями! 

Тільки порахуйте:

- понад 20 випусків журналів на місяць; 
- необмежений доступ до архівних номерів; 
- безкоштовна консультація від експертів журналу "Податки та бухгалтерський облік"; 
- авторські вебінари та навчальні відео-уроки; 
- корисні тематичні розсилки. 
- доступ до сайтів без реклами.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям