Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.08.19
1966 1 Печатать

Глава Уряду доручив почати негайні перевірки місць відпочинку людей - передусім готелів і санаторіїв

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив провести негайні перевірки місць відпочинку людей - передусім готелів і санаторіїв через пожежу, що сталася 17 серпня, в одному з готелів Одеси. Внаслідок пожежі загинули 8 людей. Коментуючи доручення, Прем'єр - міністр відзначив: "Доручаю негайно розпочати масштабні перевірки місць відпочинку людей - передусім готелів і санаторіїв. Власники та керівники таких об`єктів мають нести повну відповідальність за безпеку людей".

Він також висловив співчуття рідним загиблих і подякував рятувальникам за злагоджені дії та швидке гасіння пожежі. "Жахлива трагедія. Мої співчуття рідним загиблих. Дякую рятувальникам, які самовіддано боролись з вогнем і все ж врятували з пастки людей", - зазначив Прем'єр-міністр.

На його думку винні у загибелі людей мають понести суворе покарання

Довідково 

17 серпня о 1:34 до ДСНС надійшло повідомлення, що у м. Одеса по вул. Водопровідна, 1а в готелі «Токіо Стар» виникла пожежа. О 4:32 пожежу ліквідовано на площі 1000 м кв. На пожежі загинуло 8 та постраждало 10 осіб, з них 7 врятовано підрозділами ДСНС. До гасіння залучалося 65 чоловік особового складу та 13 одиниць техніки ДСНС. На місці працює оперативна група ГУ ДСНС в Одеській області.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Гарри К.
21.08.19 14:11

..а до этого "глава уряду" не знал, что большая часть подобных "закладов" работает через ж...?!.. о том, что просто отсутсвует СИСТЕМНЫЙ подход в контроле, выдаче разрешений на объекты и т.д. и т.п - зато все прекрасно знают КАК и с КЕМ можно "порешать" в "случае чего..."!!!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям