Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.09.19
3085 1 Печатать

Розроблено зміни до Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами

Мінфін на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проекту наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами» (далі – проект наказу) з метою приведення наказу Мінфіну від 06.06.2017 р. № 557 «Про затвердження Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами» (далі – наказ № 557) у відповідність до Закону України від 05.10.2017 р. № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» (далі – Закон № 2155).

Проект наказу розроблено з метою врегулювання відносин при наданні електронних довірчих послуг та електронної ідентифікації, та приведення норм наказу № 557 у відповідність до вимог Закону № 2155, який визначає основні організаційно-правові засади обміну електронними документами з контролюючими органами відповідно до вимог законів щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг.

Із проектом наказу можна ознайомитися на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет за адресою: www.minfin.gov.ua у рубриці «Законодавство/Проекти документів/Проекти нормативно-правових актів» розділу «Аспекти роботи 2019».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати протягом 20 робочих днів з дня оприлюднення на офіційній сторінці Мінфіну у письмовій та/або електронній формі за адресою:

01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Міністерство фінансів України, e-mail: Gavrylchyk@minfin.gov.ua.

Додаткова інформація:

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами»

Додаток 1
Додаток 2

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Полюс
30.09.19 16:09

Що ще за вас зробити?А зарплатою теж поділитесь?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям