Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.10.19
1467 0 Печатать

Чи відображаються донараховані/зменшені суми грошових зобов’язань в ІКП під час проведення процедури судового оскарження в касаційній інстанції?

У разі оскарження платником в судовому порядку рішення, прийнятого контролюючим органом, донараховані/зменшені контролюючим органом суми вважаються узгодженими та відображаються в інтегрованих картках платників (далі – ІКП) з дня набрання судовим рішенням першої та/або апеляційної інстанції законної сили.

Проте, якщо платником податків під час касаційного оскарження судового рішення першої та/або апеляційної інстанції подано заяву про зупинення виконання судового рішення та судом касаційної інстанції постановлено ухвалу про зупинення виконання такого рішення, то визначені контролюючим органом донараховані/зменшені суми вважаються неузгодженими та не відображаються в ІКП до закінчення касаційного провадження.

По материалам Категорія 133.05 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям