Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.10.19
1385 0 Печатать

Податкова знижка: за 2018 рік можна скористатися по 31 грудня поточного року

Платники податків, які протягом 2018 року сплачували проценти за іпотечним кредитом, перераховували благодійні внески неприбутковим організаціям, оплачували навчання своє або своїх дітей, страхували себе та свою родину, сплачували кошти за переобладнання транспортного засобу на альтернативні види палива, можуть скористатися правом на отримання податкової знижки.

Використати це право громадяни можуть до 31 грудня 2019 року, подавши декларацію про майновий стан і доходи до податкового органу за місцем своєї реєстрації.

Вищезазначені витрати можна включити до податкової знижки, якщо вони фактично здійснені платником податку протягом звітного податкового року та підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов'язково повинні бути відображені вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

По материалам ГУ ДПС у Луганській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям