Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.11.19
5319 5 Печатать

Ненервова бухгалтерія. ТОП-6 заспокійливих для аграрія

У новій рубриці "Ненервова бухгалтерія": розправляємося з найгострішими бухгалтерськими приводами для нервування! 

В кожному відео розповімо про нове, важливе і складне так, що питань не залишиться і нервування згасне остаточно. Сільгосп-питання, торгівля, аспекти роботи з ЗЕД і багато іншого. Кожне відео додасть вам бухгалтерського спокою та впевненості у собі!

Сьогодні ви отримаєте відповіді на 6 найбільш болючих запитань для аграріїв від Сергія Децюри, експерта журналу «Податки та бухгалтерський облік»: 

  • Чи можуть на сьогодні оштрафувати сільгосптоваровиробника за зберігання пального на своєму нафтоскладі без ліцензії на зберігання?
  • Чи слід аграріям, які є платниками єдиного податку групи 4 і зберігають пальне, реєструватися платником пального акцизу?
  • А якщо аграрій не продає пальне, а наприклад, передає його виконавцю підрядних робіт?
  • За які об’єкти нерухомості сільгосптоваровиробник не платить податок на нерухомість?
  • На які норми витрат ПММ слід орієнтуватися сліьгосптоваровиробнику при списанні ПММ на роботу сільгосптехніки?
  • Чи можна уникнути застосування натурального коефіцієнта при виплаті орендної плати фізособам-орендодавцям у натуральному вигляді?

РЕКОМЕНДУЄМО! Долучайтеся до нашої YouTube спільноти. На вас чекатимуть: вебінари, відеоуроки, семінари - БЕЗКОШТОВНО!

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Оксана
07.11.19 08:46

Підписалася. Дуже коротко про головне. дякую.

Ответить
  • Вікторія
07.11.19 09:56

Душать аграрників як могуть

Ответить
  • Вита
07.11.19 13:43

Это точно.Не хватает сил и нервом.Просто не дают работать своими налогами.А особенно НДС для тех ,кто не экспортирует продукцию.Чего добиваются?

Ответить
  • бух
07.11.19 15:07

ясно ж чего добиваются: обанкротить и ликвидировать мелкие и средние хозяйства и заполучить землю.Цены на вырощенную продукцию видели?

Ответить
  • ???
07.11.19 19:16

працюю в фг вже 17 років вже всьго було, але цим вони взаголі розтоптали! просто геноцид малого бізнесу!!! дивлюся на ютюбі ролики про життя в Китаї там одні люди вирбляють товари, будують і т.д. а інші майже цілодобово їх годують,тобто вулична торгівля без рро! там і в голову не приходить властям розгонити цих людей, а нас що одне кажуть щоб не виїздили та повеерталися а законами знищують все що хоть трішки ворушииться! наапевно щоб поверталися  ігорним бізнесом займатись, якраз це на часі а ще землю роздеребанять і тоді капець прийде повний! 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям