Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.11.19
3997 2 Печатать

Що зараз відбувається поряд с бухгалтером?

Колего, увага!

Залиште на мить свої звіти та декларації та озирніться навколо!

Б'ємося об заклад, ви і не встигли насолодитися яскравим різнобарвним листопадом на вулиці. Та листя - це не єдине, що падає до ніг бухгалтерів. 

Прямо зараз прямо вам до рук летят справжні гроші! Бо передплата журналів «Податки та бухгалтерський облік» або «Бухгалтер911» гарантує отримання 4000 грн. на власні витрати та забаганки. Тільки встигайте хапати їх та витрачати!


 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Лілія
14.11.19 11:24

Доброго дня! Допоможіть, будь-ласка, в питанні видачі заробітної плати готівкою. Як бути з видачею копійок, відображенням суми у відомостях на видачу заробітної плати та відображенням у розрахунково-платіжній відомості? Чи є десь офіційне розяснення від Держпраціт (ДФС)? Я надіслала запит до Держпраці, але відповіді досі так і не отримала.

Ответить
  • Наталья
14.11.19 11:44

Лілія, вот здесь видео "Зарплата без копеек"
https://www.youtube.com/watch?v=lOLiTyb_TZsи много другого бесплатного видео-контента.Не забудьте подписаться на наш канал :)

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям