Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.11.19
17911 11 Печатать

Заява Мінсоцполітики щодо ситуації із призупиненням виплат Фондом соціального страхування України

 Міністерство соціальної політики України заявляє, що сьогодні в медіа поширили інформацію про нібито призупинення фінансування виплат лікарняних, у зв’язку з вагітністю та пологами і т.д Фондом соціального страхування України. (від.редакції: Зверніть увагу! Про це повідомив безпосередньо Фонд соцстраху на своєму сайті). 

Мінсоцполітики повідомляє, що це не відповідає дійсності. Станом на сьогодні залишки на рахунку Фонду становлять 429.4 млн грн, що є достатнім для проведення НЕОБХІДНИХ виплат у поточному місяці. Більше того, надходження до Фонду формуються щодня із сплати єдиного соціального внеску роботодавцями.

Проте, “новий” керівник Фонду Євген Баженков, якого минулого тижня Печерський суд Києва поновив на посаді, і був зареєстрований державним реєстратором навіть без повного тексту судового рішення в той самий день, призупинив виплати.

Міністерство соціальної політики вважає цю ситуацію НЕПРИЙНЯТНОЮ.

18 листопада Міністерство соціальної політики уже звернулося до Міністерства юстиції із проханням скасувати дії державного реєстратора щодо запису в ЄДРПОУ Баженкова Є.В. як директора виконавчої дирекції Фонду.

Міністерство соціальної політики розраховує на об’єктивне та справедливе рішення відповідних органів, які повинні встановити правомірність поновлення Євгена Баженкова.

Мінсоцполітики докладе усіх зусиль для якомога швидшого вирішення ситуації та ГАРАНТУЄ поновлення виплат. Для цього урядом було затверджено склад урядової сторони правління Фонду, щоб перевести роботу Фонду в правове поле і уникнути подібних маніпуляцій.

Детальніше про цю ситуацію Мінсоцполітики повідомить у четвер, 21 листопада, на брифінгу для ЗМІ. Захід відбудеться у Міністерстві соціальної політики України, за адресою: вул. Еспланадна 8/10. Акредитація ЗМІ за телефоном: 289-35-60, та на електронну адресу press@mlsp.gov.ua.

 

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена
21.11.19 00:43

Ой.народ! Скоро выборы.

Ответить
  • ірина
21.11.19 08:50

Шоу продовжується!  Пани гризуться, а у холопів чуби тріщать.

Ответить
  • Ольга
21.11.19 09:26

Уроды просто, наверное, забыли,что не все живут так, как депутаты. Большинство работающих живет на зарплату и не на такую как у них, бедняжек ( им даже 50 тыс- маленькая зарплата). За что людям лечиться? Ах да, медицина же у нас бесплатная.

Ответить
  • Алла
21.11.19 09:48

"Новий" керівник призупинив виплати...
это месть? за то, что его убрали с должности?

Ответить
  • Наташа
21.11.19 10:20

Алла,за розпродаж держмайна Фонду. А поновив суд із виплатою втраченого заробітку 800 тис,що йому копійчні лікарняні якихось людисьок

Ответить
  • Светлана
21.11.19 10:59

Наташа, плюс матпомощь на оздоровление и путевка от фонда!

Ответить
  • Ігор
21.11.19 10:02

Це ще раз доводить, що функції страхування потрібно передати страховим компаніям. Єдине, що хвилює цих білякоритних організмів часів шоколадного угруповання Регіонів, це бути ближче до корита.

Ответить
  • ольга
26.11.19 11:38

Ігор, при чем здесь регионы,лично наше предприятие во времена регионов получало путевки в соцстрахе  и больничные выплачивали во время и таких дебиловнебуло в пр-ве,как сейчас. но  видимо такие как выупоротые упали с луны

Ответить
  • Клавдия
21.11.19 17:32

Ігор, "часів шоколадного угруповання Регіонів" ??? ну просто жах!

Ответить
  • Роман
21.11.19 11:32

 Просто немає слів. Які ж уроди.

Ответить
  • ^^^
21.11.19 12:00

Вор кричит "держи вора", тычут пальцами друг в друга, а люди без денег сидят.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям