Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.12.19
1365 2 Печатать

Бізнес-омбудсмен пропонує оцінити стан реалізації державної політики розвитку малого і середнього підприємництва

З травня 2017 року в Україні реалізується державна Стратегія розвитку малого і середнього підприємництва на період до 2020 року.

Які позитивні зміни в українському бізнес-средовищі відбулись за цей час? Чи успішно український бізнес впроваджує інновації та виходить на міжнародні ринки?

Запрошуємо представників бізнесу (підприємці, власники, топ-менеджери) взяти участь в опитуванні.

Результати опитування будуть використані для підготовки аналітичного звіту з оцінки стану реалізації державної політики розвитку МСП в Україні, а також формування рекомендацій до нового урядового стратегічного документа з питань розвитку МСП.

Опитування проводиться в рамках виконання Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у партнерстві з Радою бізнес-омбудсмена.

По материалам Сайт Бізнес-омбудсмена
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Галина
03.12.19 14:19

ссылка на анкету не работает

Ответить
  • Админ
03.12.19 14:35

Галина, попробуйте еще раз

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям