Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.11.19
2473 1 Печатать

У 2020 році стартує проєкт єМалятко

Уже зовсім скоро в Україні стартує проєкт єМалятко. Він надасть українцям доступ до 10 базових послуг, пов’язаних із народженням дитини, онлайн. І якщо раніше бюрократичні процедури з десятками інстанцій та довжелезними чергами нагадували новоспеченим батькам радше 9 кіл пекла за Данте, – у новому році все це вирішуватиметься за допомогою однієї заяви у пологовому будинку та кількох кліків на порталі Дія.

Серед іншого, єМалятко надасть батькам можливість внести інформацію про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номеру запису в ньому – УНЗР.

Унікальний номер запису у реєстрі (УНЗР) – це цифровий, незмінний ідентифікатор людини, що допоможе швидко і достовірно встановити особу. А ще УНЗР – це надійний захист від бюрократії, адже він надає доступ до безлічі електронних сервісів та послуг.

Як отримати УНЗР?

УНЗР генерується автоматично при отриманні паспорту у форматі ID-картки та біометричного закордонного паспорту. Вікових обмежень для отримання УНЗР немає!

По материалам Міністерство цифрової трансформації

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Простой бухгалтер
04.12.19 09:57

А ИНН тогда зачем? Сто раз всех нумеруют...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям