Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.12.19
1040 2 Печатать

Через автоматичне перепризначення субсидій кількість звернень на оформлення допомоги зменшується, – Віталій Музиченко

Кількість звернень для отримання субсидій за 2 місяці поточного опалювального періоду у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зменшилась на 60%. Про це 13 грудня повідомив заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

"Це пов’язано з тим, що частині домогосподарств субсидії перепризначаються автоматично. Поряд з цим, є категорії, які мали звернутись для їх призначення повторно, зокрема, орендарі житла, домогосподарства, де не проживає хтось з зареєстрованих членів та де є громадяни з відсутніми доходами", - зазначив Віталій Музиченко.

Довідково:

Станом на початок 2019 року на житлово-комунальні субсидії бюджетом передбачено 55,1 млрд грн, після перерозподілу у травні поточного року суму було скориговано і вона становать 47,5 млрд грн, що повністю перекриває потреби пільговиків. При цьому лише 6% заявників відмовлено в отриманні субсидії.

З травня 2019 року подали заяв на отримання субсидії майже 1 млн 300 осіб.

По материалам Мінсоцполітики
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Сергій
14.12.19 14:29

Жах! Вони ще й насміхаються!

Ответить
  • Сергій
14.12.19 14:31

Хай вони та їх діти живуть так, як живе більшість народу.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям