Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.02.20
3909 5 Печатать

Тонкощі ділового макіяжу

Ви ніколи не замислювалися, а не коштувала вам ця помаранчева губна помада роботи? Раптом HR-менеджер відмовив вам у підвищенні не через обмежений бюджет компанії, а тому, що його збентежили яскраві рум'яна в кольорі фуксії на ваших вилицях? І в кінці кінців, що прирекло на провал важливу ділову зустріч, для якої ви так старанно контурували обличчя?

На всі ці запитання є одна проста відповідь: повірте, «робочий» макіяж так само значущий, як і порядок в бухгалтерських звітах. Кожен, хто заходить до кабінету з інтенсивними смоки, яскраво-червоними губами і тоннами хайлайтера, змушує керівника гадати, коли ж почнеться позаплановий корпоратив. Що ж, шлях від стажиста до генерального директора непростий, але не дайте б'юті-помилкам стати перепоною на кар'єрних сходах. Візажист модного будинку Dior Ріккі Вілсон готовий поділитися секретами ідеального макіяжу для офісу.

Збираємося на роботу

Запам'ятайте: головне - тільки підкреслити природні риси обличчя, а не кардинально їх змінити.

1. Робіть акцент на бездоганній шкірі. Звичайно, заради створення рівного тону не варто вдаватися до багатошарового маскування. Сьогодні косметичні бренди пропонують величезний асортимент засобів, які в одне покриття візуально вирівнюють рельєф, приховують пігментацію і висипання, створюють ефект здорової, сяючої шкіри. Досить буде підібрати відповідний СС або ВВ-крем, нанести його вологим спонжем і закріпити безбарвною пудрою. Протягом дня перевіряйте, чи не почала жирніти Т-зона, а якщо сальний блиск все-таки з'явиться, скористайтеся матуючими серветками.

2. Рум'яна вибирайте на пару тонів світліше відтінку ваших губ. Наносити їх слід легкими рухами, ледь торкаючись яблучок щік. Використовуйте для цього щільно набиту кисть, попередньо струсіть з неї надлишки засобу, щоб отримати необхідний напівпрозорий результат.

3. Залиште блискучі пігменти і кольорові стрілки для тематичних заходів. Ніжні тілесні і кавові тіні для повік - то, що відмінно підійде для щоденного макіяжу офісної співробітниці. Почніть з світлого кольору, виділіть їм внутрішні куточки, а відтінок темніше гарненько розтушуйте в складках повік. Не заходьте далеко на подбровний простір. Лайфхак: втомлений погляд легко виправить персиковий олівець - просто фарбуйте їм нижню водну лінію.

4. Не хочемо засмучувати любителів довгих «лапок павука», але грудочки і злиплі вії вже давним-давно вийшли з моди. Підкрутить і подовжить за допомогою якісного керлера і свіжої туші для вій з правильною щіточкою. Зверніть увагу на форму і густоту щетинок: саме часті, рівні й тонкі зубчики, що нагадують гребінець для волосся, ідеально поділяють і фарбують від самої основи.

Фінальні штрихи

Краще рішення для губ - нюдовий тінт, відтіночний бальзам або прозорий блиск. А ось до вибору аромату підійдіть з максимальною відповідальністю, щоб колегам було приємно працювати поруч з вами. Віддайте перевагу ненав'язливим денним композиціям, адже важкі акорди інтенсивних парфумів здатні дратувати оточуючих, особливо в закритому приміщенні. До речі, придивіться до туалетної води, в складі якої будуть ноти розмарину або ванілі. Ці компоненти допомагають поліпшити розумову працездатність, а ще надихають на творчість.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Сомневающийся Sкептиk
11.02.20 16:55

Думаю, что вне зависимости от цвета, губная помада могла бы стоить мне работы. По крайней мере о повышении зарплаты даже заикнуться не вышло бы...
Не спасли бы даже яркие цвета фуксии
PS: коротко о себе: пол – мужской, до чтения этой статьи даже не задумывался об использовании губной помады для себя. 
Теперь стало понятным, почему не хотят мне повышать з/п: помадой не пользуюсь, тенями и тушью для век – тоже...
  

Ответить
  • Сергій
12.02.20 15:58

Сомневающийся Sкептиk, не всё ещё потеряно и тушь в продаже есть, здесь может быть намеренно статья, как некий тест... 

Ответить
  • Светлана
12.02.20 09:51

Сомневающийся Sкептиk,

Ответить
  • Наталья
11.02.20 17:56

Сомневающийся Sкептиk, держитесь!

Ответить
  • Елена
13.02.20 16:15

Я думаю что  главное что-бы в голове  были мысли рабочие

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям