Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.03.20
37485 0 Печатать

Довідки ОК-5 і ОК-7 можна отримати онлайн

Для отримання застрахованими особами довідок форми ОК-5 та ОК-7 про страховий стаж не обов’язково відвідувати територіальні органи Пенсійного фонду України. Зазначені довідки можна отримати на веб-порталі ПФУ за посиланням.

Порядок дій:

  • На веб-порталі Пенсійного фонду потрібно обрати категорію «Портал електронних послуг» та перейти за відповідним посиланням.
  • Перейти в категорію «Дані з реєстру застрахованих осіб», яка знаходиться за посиланням.

Громадяни – користувачі веб-порталу мають змогу не виходячи з дому отримати відомості про себе з Реєстру застрахованих осіб ПФУ (РЗО). Сервіс надається для користувачів, які увійшли на веб-портал за ЕЦП.

Отримати можна наступну інформацію:

- анкетні дані (ПІБ, дата народження, стать, місце народження);

- адресні дані (адреса реєстрації та адреса фактичного місця проживання);

- дані паспорту (серія; номер; дата видачі; ким видано);

- дані страхового свідоцтва (номер; дата видачі; ким видано);

- дані електронного пенсійного посвідчення (номер; дата видачі; ким видано);

- дані про перетин кордону зони АТО - для переселенців (напрямок перетину кордону зони АТО та дата перетину кордону зони АТО);

- дані про заробітну плату особи – інформація надається по роках у розрізі страхувальників. За кожний рік додатково визначається загальна сума заробітної плати за рік та загальна сума заробітної плати, яка враховується для розрахунку пенсії;

- дані про страховий стаж особи – надаються дані про кількість днів роботи, за які страхувальником було сплачено за особу страхові внески; інформація надається по всіх роках та місяцях роботи особи.

По материалам Фонд соцстраху

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям