Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.03.20
1177 0 Печатать

Нацбанк зупинив виїзні перевірки банків та інших фінустанов на період надзвичайних заходів

Національний банк зупинив проведення усіх видів виїзних перевірок банків та інших фінансових установ на період карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусу (COVID-19).

Також на час карантину зупиняються перевірки, розпочаті до ухвалення цього рішення. Такі перевірки продовжаться після припинення карантину з урахуванням часу, що минув до його встановлення.

Відповідні зміни затверджені постановою Правління Національного банку № 34 від 18.03.2020 р. "Про зупинення проведення виїзних перевірок банків".

Про інші заходи, які Нацбанк вирішив запровадити для підтримання банківської системи на час обмежень, пов’язаних з поширенням COVID-19, читайте за посиланням.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям