Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.04.20
2453 13 Печатать

Зараз не час для відновлення роботи громадського транспорту, - Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що квітень – дуже небезпечний місяць з точки зору зараження.

Під час селекторної наради з очільниками обласних державних адміністрацій та міськими головами щодо протидії поширенню коронавірусу Президент зазначив, що нині не час для обговорення повноцінного відновлення роботи громадського транспорту, оскільки через Великодні свята квітень – дуже небезпечний місяць з точки зору зараження.

 

По материалам Офіс Президента України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ігор
08.04.20 08:29

Цікаво спостерігати різницю:
Засновник Twitter Джек Дорсі повідомив, що пожертвував 1 мільярд доларів на боротьбу з коронавірусом COVID-19.
"Я направлю 1 мільярд доларів в акціях (компанії) Square - приблизно 28% мого статку - у фонд Start Small для того, щоб фінансувати глобальну допомогу проти COVID-19". 
Наша копія минулого влаштовує своїх друзів на посади: д'єрмаків, які купують мерседеси та продають посади; сивохо, який раніше поцупив бренд "Вас знімає прихована камера" та влаштовував жорстокі розіграші, а зараз повно в інтернеті, де він п'яний на лавочці в сквері у мокрих штанях.
Як у світі тварин: приручена тварина не виживе, якщо її відпустити на волю. Або чоловік, який все життя провів під спідницею у мами. Тільки наш гарант був під штанями у діда - повністю не здатний.

Ответить
  • Валерий
08.04.20 09:43

Ігор,И как ваш словесный "поток" относится к опубликованной новости на бухгалтерском сайте? Денег за публикации переплатили?

Ответить
  • Ігор
08.04.20 10:29

Чому ви самостійно не працюєте з інформацією? Вона вам просто не цікава, але пройти мимо ви не можете, бо отримали завдання відреагувати. Завдання від тих, хто захищав старого, а зараз додав и свого нового.
Мій коментар порівнює дії в розумово-розвинутому світі з діями нашої влади. Підказує висновок: чому там розвиток, тут буде 35 років - постійна нікчемність дій влади.
Дійсно, коментар критичний до самого, тому корупції не сподобається.

Ответить
  • Нона
08.04.20 10:45

Без жартів! Шановний Ігор, якщо ми доживемо до наступних виборів, я б хотіла, щоб ви порекомендували - за кого голосувати. І дуже б хотілося взнати за кого ви голосували на минулих виборах? Бо судячи з ваших коментарів, я зробила висновок, можливо хибний, що ви йдете шляхом "зеленого" всіх критикуючи

Ответить
  • Ігор
08.04.20 11:07

Нона, голосував за нове та за прогрес:
в першому турі за кошулинського, але він зганьбив мій голос, бо закликав голосувати за порошенка; в другому, зрозуміло за Зе, але швидко зрозумів його нікчемність та брехню.
В будь-якому разі закликаю голосувати за прогрес та за нове. Не зважаючи на помилки. Судити по Біблії: по справах, а ні словах. Не боятись помилок: краще прагнути до розвитку, ніж рабски чіплятись за старе.
В "зеленого" зовсім не шлях критики. В нього шлях: отримання найбільшого зиску від підлабузництва перед олігархами.
Так, багато критикую. Однак одразу даю аргументи та варіанти рішення.

Ответить
  • Владимир
08.04.20 11:36

Ігор,"в першому турі за кошулинського"
Теперь все стало на свои места.

Ответить
  • Ігор
08.04.20 12:14

Владимир, впевнені? Вже третій раз так кажете. І я вам третій раз (перші два не подіяли) даю пораду: пройдіть мимо моїх коментарів - вони не для вас, дарма втратити час.

Ответить
  • Ігор
08.04.20 13:48

Владимир, не видавайте себе, не може одна людина, та ще після 8-мох загальних "передивлянь" поставити 10 дізлайків. Невже вас там в Трускавці так погано навчають?

Ответить
  • Нона
08.04.20 11:24

То  ви не ходили голосувати в другому турі?  А з приводу "нового та прогресивного" - 73% голосували саме за "нове" обличчя, то нічого що то нове обличчя обіцяло, чи не обіцяло (важко навіть це зрозуміти) все що тільки можливо, але однозначно всім подобалась критика влади - це найголовніше на чому він став президентом

Ответить
  • SHADOW
08.04.20 15:00

Нона,имхо, голосовали за Голобородько и против порошенко

Ответить
  • Нона
09.04.20 09:43

SHADOW,але ж Голобородько не балотувався, як за нього можна було голосывати???

Ответить
  • SHADOW
09.04.20 11:49

Нона, в Зеленском видели Голобородько. и думали что  он станет действовать, как его герой в фильме.

Ответить
  • Татьяна
08.04.20 12:49

Предлагаю на время карантина лишить "СЛУГ НАРОДА" и "НАРОДНЫХ ИЗБРАННИКОВ" (все равно от них никакой пользы для народа) служебного  транспорта.
  
Сэкономленные средства на борьбу с корновирусом.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям